Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Η SPAZZATURA ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ DEL PASTORE

 Θεσσαλονίκη 5-6-2022

Υπάρχει μια θειά που δεν είναι τίποτε άλλο από μια διεκπεραιώτρια κουτσομπόλα. Αυτή η spazzatura μέλος της σέχτας του Πάστορα , ενός τύπου που οι ικανότητές του είναι αντικείμενο ελέγχου της επιτροπής διαφάνειας για την Δημόσια Διοίκηση. Αυτό που έκανε αυτή η θειά εκτός ότι πήγε ωφελούμενους στην κύρια φάση της θεραπείας του σε αθλητικό δρώμενο που διαφήμιζε ενεργειακό ποτό με κάνναβη έπιασε άτομο που έκανε πρακτική στο τμήμα της πίσω από την πλάτη μου για να του τονίσει το ιδιόμορφο του χαρακτήρα μου . Αλλά αυτή είναι.

Η προσπάθεια εδώ και τρία χρόνια απαξίωσης του έργου μου από τον Πάστορα και την Σέχτα είναι ότι κάνανε μια τρύπα στο νερό. Ένα ακόμα μέλος της σέχτας αυτό του παραρτήματος του Τουρκομαχαλά της Πίνδου  είναι και αυτό αντικείμενο ελέγχου της επιτροπής διαφάνειας της δημόσιας διοίκησης . Να θυμίσω ότι εκεί ένα τουρκάκι, θηλυκού γένους το βάλανε το καημένο να κάνει επιστολή, της είχαν τάξει ότι θα την πάρουν με ΈΣΠΑ , που περιέγραφε ότι ο Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι κάτι σαν τεκές. Επειδή 'όμως είναι κότες την επιστολή αυτή δεν την φέραν ποτέ στο φως της δημοσιότητας .

Απέναντι σε όλη αυτή την spazzatura της σέχτας τους εμείς προχωράμε και συνεχίζουμε για να αναδείξουμε για ακόμα μια φορά τις διαχρονικές αξίες του Αθλήματός μας του JUDO


Εσείς με τα ποτά της Κάνναβης εμείς με τον καθαρό Αθλητισμό και το JUDO.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου