Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΤΟ

 Θεσσαλονίκη 22-6-20022

Στο ταξίδι ζωής κάθε Ανθρώπου έρχονται στιγμές που μπορεί να γράψει στις σελίδες της Ιστορίας .   100 χρόνια πέρασαν από το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ της Σμύρνης. Στις μνήμες πέρασε αυτή η ΙΣΤΟΡΙΑ μέσα από τις αφηγήσεις των Ανθρώπων που έζησαν αυτό το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.


Oποιος κατά την ταπεινή μου άποψη συμμετέχει το Σαββατοκύριακο σε αυτούς τους Αγώνες χωρίς αναστολές θα γράψει Ιστορία γιατί η χρονιά 2022  100 χρόνια από το Ολοκαύτωμα 1922 θα φύγει και δεν θα ξαναέρθει .

Δεν έκανε Δεύτερη σκέψη ο Captain Norito όταν άδειασε το εμπόρευμα 40 εκατομμύριων ευρώ για να σώσει 4.500 Ανθρώπους Πέρασε στην Παγκόσμια Ιστορία γιατί πριν 100 χρόνια πέταξε εμπορεύματα και έσωσε Ανθρώπους.

Φυσικά όλοι έχουν το ανθρώπινο δικαίωμα να έχουν φόβους και αναστολές για να συμμετέχουν στο Ιστορικό αυτό Αθλητικό Κοινωνικό Γεγονός Αυτό που μπορώ να τους γράψω μέσα από αυτές τις γραμμές είναι αν θέλετε ξεπεράστε τον εαυτό σας και τις αναστολές σας. Γίνετε πρωταγωνιστές και μέρος της ΙΣΤΟΡΙΑΣ καταχτήστε την Θέση σας μέσα στις σελίδες της





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου