Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Οι συμπεριληπτικές πρακτικές και ο καθολικός σχεδιασμός στην Διδασκαλία και στην Προπόνηση του Τζούντο ,είναι ένα μονοπάτι ,στην μεγάλη λεωφόρο που χάραξε το 1882 
ο JIGORO KANO.
Στην Θεσσαλονίκη συμπεριληπτικές πρακτικές στην Διδασκαλία στις Προπονήσεις  χωρίς να έχω το επιστημονικό εργαλείο  τις εφαρμόζω εδώ και 20 χρόνια.
Το 2000 τότε στο  κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας κάναμε το Πρώτο Τουρνουά Τζούντο με συμμετοχή Αθλητών-τριων από την Ιθάκη .Στο τουρνουά αυτό σε ξεχωριστή κατηγορία συμμετείχαν και Αθλητές -τριες τυφλοί και μειωμένης όρασης.
Αυτό επαναλήφθηκε και το 2001 στο κλειστό Γυμναστήριο της Κλεάνθους.
Φέτος λόγω πανδημίας δεν θα διεξαχθούν τουρνουά Τζούντο.
Να θυμίσω ότι το χαρακτηριστικό  των Τουρνουά Τζούντο ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2019 MIYAZAKI CUP με συμμετοχή 140 Τζουντόκα και το Τουρνουά ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ 2019 MATSUURA CUP με συμμετοχή 180 Τζουντοκα ήταν στο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ να κάνουν την πρώτη εμφάνιση τους με την μορφή επίδειξης τεχνικών  παιδιά ΔΑΦ.Στο τουρνουά ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ  τα παιδιά έκαναν για πρώτη φορά Αγώνες Τζούντο.
Τα παραπάνω αποτελούν μια σημαντική παρακαταθήκη.
Οι Αγώνες έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ.
Το Κυανόλευκο τμήμα Τζούντο  ελπίζει ότι θα βρεθεί από την Παγκόσμια Ιατρική Επιστήμη λύση που θα επιτρέπει την επαφή .Το άθλημα μας είναι άθλημα επαφής.
Περιμένουμε τις ανακοινώσεις.
Ο στόχος του Κυανόλευκου τμήματος είναι για το 2021 να διοργανώσει το Τουρνουά Μiyazaki cap μαζί με το Include  To πέμπτο ανοιχτό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της W.J.F θα στηρίξει το
Include γιατί είναι ο Εκπρόσωπος της W.J.F στην Ελλάδα.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου