Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

 Θεσσαλονίκη 24-5-2021

Ο Αθλητισμός δεν είναι ασπίδα στα Ναρκωτικά αλλά θα πρέπει να γίνει η αιχμή του δόρατος ενάντια σε αυτά. Με τον Αθλητισμό θα πρέπει να περάσουμε στην επίθεση ενάντια στην σκλαβιά των ουσιών του Θανάτου.

Διαβάζοντας την κοινή ανακοίνωση των υπευθύνων Διευθυντών του ΚΕΘΕΑ έχω να τους απευθύνω ένα δημόσιο ερώτημα γιατί καλές οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις ενάντια στο Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ , αλλά ποια είναι η θέση σας για τον νόμο περί ιατρικής κάνναβής και των χώρων εποπτευόμενης χρήσης ;

Προσωπικά είμαι κατά από θέση αρχής γιατί μέσα από την εργασιακή και επιστημονική μου εμπειρία στο ΚΕΘΕΑ πολλοί από τους Μαθητές μου στο JUDO έχουν μια καθαρή και αξιοπρεπή Ζωή . Η Ιστορία έχει γράψει ότι οι Μαθητές μου από το  ΚΕΘΕΑ  ΙΘΑΚΗ και ΠΡΟΜΗΘΕΑ με τα χρώματα του Γ.Σ Ηρακλής κατέχτησαν μετάλλια σε τοπικούς και διεθνείς Αγώνες χωρίς να έχουν προηγούμενη αθλητική εμπειρία στο JUDO από το 2004 έως το 2019. 

Το σπίτι Ιδέας Θεραπευτική κοινότητα είναι μια σύγχρονη ανάγκη που έρχεται από τον 20ο Αιώνα και ως μοντέλο για την Απεξάρτηση  απαντά στην σημερινή πραγματικότητα Γιατί:

Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΙΚΡΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ ΖΩΗ

ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΛΟΓΩ (ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΓΩΓΗΣ )ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ

ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΙΣΗΣ ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΞΑΡΤΙΣΗΣ 

ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΚΟΣ ΣΟΥ ΒΑΘΥΣ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΚΩΘΕΙΣ .

(Κώστας Βάρναλης)

Με αυτές τις κρυστάλλινες θέσεις θα προχωρήσουμε μέσα από την εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών στην δημιουργία ενός Αθλητικού πόλου μαχητικών τεχνών ενάντια στις ουσίες της Σκλαβιάς και του Θανάτου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου