Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΑΣ

Θεσσαλονίκη 19-2-2020
Αξιόπιστη πυγή από τους εργαζόμενους  στο ΚΕΘΕΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  μας ενημέρωσε 
ότι στην κοπή της Βασιλόπιτας 2020 στο τμήμα Εκπαίδευσης και στα πλαίσια του κώδικα
Δεοντολογίας όπως αυτή τον ορίζει.
  Ενημέρωσε, η σύζυγος  του θεραπευτή της επανένταξης που βλέπει τα πλατανόφυλλα ως φύλλα κάνναβης το θέμα που προέκυψε για τον Δάσκαλο μας, χωρίς την παρουσία του. 

Πότε όμως δεν θα τους ενημέρωνε, γιατί όπως προκύπτει από την δική μας έρευνα δράση ότι στο τμήμα Τζούντο Γ.Σ Ηρακλή εδώ και χρόνια  , με ευθύνη  όλων αυτών ήξεραν  και κάλυπταν  ξέπλυναν ποινικούς εγκληματίες ως χρήστες ουσιών, μας στους έστελναν, να τους εκπαιδεύουμε στο Τζούντο.
Δηλαδή  αντί να εκπαιδεύουμε ανθρώπους που θέλουν να επιστρέψουν στη Ζωή γιατί αυτό κάναμε,  εκπαιδεύαμε και εγκληματίες ποινικούς με ευθύνη των ανθρώπων του ΚΕΘΕΑ  που καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη και τον Ανθρωπισμό μας .

Πόρισμα του ΚΕΘΕΑ 


Παράλληλα, αναδείχθηκε σχεδόν αμέσως ένα ζήτημα που φαίνεται να εμφανίζεται από νωρίς στη λειτουργία του προγράμματος: η έκδοση βεβαιώσεων σε μέλη που παράτυπα ενταχθήκαν στο Πρόγραμμα (γιατί προφασιζόμενα πρόβλημα εξάρτησης εντασσόταν στη θεραπευτική διαδικασία), αλλά και κυρίως η χρήση νομικώνευεργετημάτων σε μέλη του προγράμματος και απόφοιτους που χρησιμοποιούσαν το πρόγραμμα χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα με τη χρήση ουσιών20,19,20,21. Αυτό τροφοδότησε την αντίδραση μέρους του επίσημου συστήματος απονομής δικαιοσύνης με δημοσίως εκφρασμένη αμφισβήτηση της αξίας των βεβαιώσεων που εκδίδει το ΚΕΘΕΑ
 Υπήρξαν κατ’ επανάληψη αναφορές που συνέκλιναν στη διαμόρφωση αντίληψης για πιθανή λειτουργία παρακυκλώματος, που αξιοποιούσε τα ενεργήματα που προβλέπει ο νόμος και είναι σημαντικό να διερευνηθεί η πιθανότητα συνέχισης της δραστηριοποίησης του. 
Το παρακύκλωμα μπορεί να συνδέονταν με δικηγόρους, σωφρονιστικούς υπαλλήλους χωρίς με βεβαιότητα να μπορούν να αποκλειστούν στελέχη του οργανισμού.
 
Η λογική αντίδραση του Δασκάλου μας, ο εκνευρισμός του, για όλα τα παραπάνω, γιατί εμείς 
εκπαιδεύαμε ανθρώπους που θέλουν να επιστρέψουν στη Ζωή μεσώ του JUDO FOR ALL
και όχι  εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που το παίζανε χρήστες ναρκωτικών,
είναι Ανθρώπινος και Δικαιολογημένος.

Αυτό είναι το βιογραφικό του Δασκάλου μας  
O Αυγερινός Μαιστρέλλης γεννήθηκε στην Κοκκινιά του Πειραιά το 1965.  Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α Α., Α.Π.Θ. με ειδικότητα στο Judo, 5ο Dan από τη World Judo Federation. Είναι κάτοχος του Diploma “Κοινωνικός Σχεδισμός στην τοξικοεξάρτηση”  και ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα εξειδίκευσης «Συμβουλευτική στην τοξικοεξάρτηση» από το Τμήμα Ψυχιατρικής του Πανεπιστήμιου του San Diego

Από το 1995 έως το 2000 άσκησε το επάγγελμα του προπονητή Judo στη Χ.Α.Ν.Θ., ενώ από το 1997 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο ΚΕ.Θ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης, ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Από το 2004 έως σήμερα είναι τεχνικός σύμβουλος του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης και μέλος του Δ.Σ. από το 2016. Έχει αναδείξει πολλούς αθλητές σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα της World Judo Federation, WJF και σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Judo.

Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία εφήβων στο άθλημα του Judo το 1985 και πολλές φορές μεταλλιούχος στην κατηγορία ανδρών σε Πανελλήνια και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα. Το 2015 κατέκτησε τη 2η θέση στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα της World Judo Federation, WJF, στην Ιταλία, στην κατηγορία ανδρών +100 και το 2019 το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία ανδρών +100 κιλών, στην Ιταλία.

Διετέλεσε μέλος του κεντρικού συμβουλίου της Φ.Ε. Α.Π.Θ. μέλος του Δ.Σ του συλλόγου φοιτητών Τ.Ε.Φ.Α Α . και αντιπρόεδρος του συλλόγου Τριτέκνων Θεσσαλονίκης «Τρίαινα». Από τo 2000 είναι μέλος του Iνστιτούτου Kodokan στην Ιαπωνία, επίτιμο μέλος του kiwi judo club Οsaka από το 2009, του Daishin Judo Club Osaka από το 2009, και του Judo for All UK από το 2019.

Είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Α.Σ. ΑΡΙΩΝ Θεσσαλονίκης, ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του επιστημονικού σωματείου «Include». Είναι παντρεμένος με την Ανδρομάχη Νάνου και πατέρας των 3 παιδιών τους.

 Η Ομάδα έργου και καταγραφής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου