Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΧΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Θεσσαλονίκη 27-2-2020
Η Αλήθεια έχει χρώμα 
Αυτοί που στερούν την χαρά της Άσκησης και την διδασκαλία του Τζούντο από   τα μέλη της κύριας φάσης της θεραπείας στην Θ.Κ Ιθάκη  είναι 
υπάλληλοι  του Υπουργείου υγείας ,απ εκεί έρχεται η μισθοδοσία και τα επιδόματα ευθύνης.

Οι υπάλληλοι αυτοί ΄έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. 

Νομίζουν ότι είναι οι ιδιοκτήτες των μελών δηλαδή των Ανθρώπων που έρχονται στο ΚΕ.ΘΕΑ της Θεσσαλονίκης για να βρουν μια σανίδα σωτηρίας από τον βούρκο των Ναρκωτικών.
Η (κόντρα ) με το σύστημα που μέχρι χθες ήμουν το αγαπημένο -παιδί υπάλληλος 
ξεκίνησε και δεν σταμάτησε όταν ανακάλυψα-αποκάλυψα  μια πραγματικότητα που με ξεπερνάει .

Η πραγματικότητα είναι ότι όλο αυτό το διάστημα που νόμιζα ότι έβαζα το λιθαράκι μου στο μεγάλο αυτό έργο που λέγετε θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ  οι φίλοι μου έκαναν κάτι άλλο.
 Πόρισμα ΚΕ.ΘΕ.Α Ιούλιος 2019

 Παράλληλα, αναδείχθηκε σχεδόν αμέσως ένα ζήτημα που φαίνεται να εμφανίζεται από νωρίς στη λειτουργία του προγράμματος: η έκδοση βεβαιώσεων σε μέλη που παράτυπα ενταχθήκαν στο Πρόγραμμα (γιατί προφασιζόμενα πρόβλημα εξάρτησης εντασσόταν στη θεραπευτική διαδικασία), αλλά και κυρίως η χρήση νομικών ευεργετημάτων σε μέλη του προγράμματος και απόφοιτους που χρησιμοποιούσαν το πρόγραμμα χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα με τη χρήση ουσιών20,19,20,21. Αυτό τροφοδότησε την αντίδραση μέρους του επίσημου συστήματος απονομής δικαιοσύνης με δημοσίως εκφρασμένη αμφισβήτηση της αξίας των βεβαιώσεων που εκδίδει το ΚΕΘΕΑ
 Υπήρξαν κατ’ επανάληψη αναφορές που συνέκλιναν στη διαμόρφωση αντίληψης για πιθανή λειτουργία παρακυκλώματος, που αξιοποιούσε τα ενεργήματα που προβλέπει ο νόμος και είναι σημαντικό να διερευνηθεί η πιθανότητα συνέχισης της δραστηριοποίησης του. 
Το παρακύκλωμα μπορεί να συνδέονταν με δικηγόρους, σωφρονιστικούς υπαλλήλους χωρίς με βεβαιότητα να μπορούν να αποκλειστούν στελέχη του οργανισμού.
Οι (φίλοι )μου έβαλαν όλο αυτό το κοινωνικό και αθλητικό έργο που συντελείτε στην οικογένεια του Ηρακλή μας σε κίνδυνο. 

Μαζί με τους θεραπευόμενους που πραγματικά είχαν και έχουν πρόβλημα από τα ναρκωτικά 
μου (πάσαραν)  να εκπαιδεύσω στο Άθλημα μου και ποινικούς που δεν είχαν σχέση με χρήση ναρκωτικών.

 Δηλαδή ο Ευρωπαϊκός και Παγκόσμιος Ασημένιος πρωταθλητής της W.J.F τεχνικός σύμβουλος του Τζούντο του ΓΣ Ηρακλής εκπαίδευσε στο Άθλημα του Τζούντο και κοινούς ποινικούς εγκληματίες .
Αυτό που τελικά έκανα είναι ότι δεν κατάντησα  σαν αυτούς:

Πόρισμα ΚΕΘΕΑ Ιούλιος 2019

Τα στελέχη του Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, υπεύθυνοι μονάδων του προγράμματος, σε όλη την επίμαχη περίοδο που εξετάζεται, συμμορφώνονται με τις συνθήκες λειτουργίας που επιβάλλονται και υπομένουν καταστάσεις κατάχρησης εξουσίας, απειλητικού κλίματος, φόβου, υποθάλποντας εν τέλει ή στην καλύτερη περίπτωση αδρανώντας σε αποκλίνουσες, αντιδεοντολογικές ακόμα και παραβατικές ή παράνομες συμπεριφορές των οποίων υπήρξανμάρτυρες. 
Τα στελέχη του Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, υπεύθυνοι μονάδων του προγράμματος, σε όλη την επίμαχη περίοδο που εξετάζεται, συμμορφώνονται με τις συνθήκες λειτουργίας που επιβάλλονται και υπομένουν καταστάσεις κατάχρησης εξουσίας, απειλητικού κλίματος, φόβου, υποθάλποντας εν τέλει ή στην καλύτερη περίπτωση αδρανώντας σε αποκλίνουσες, αντιδεοντολογικές ακόμα και παραβατικές ή παράνομες συμπεριφορές των οποίων υπήρξαν ΜΑΡΤΗΡΕΣ         .

 Αυγερινός Μαίστρέλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου