Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 Θεσσαλονίκη 2-4-2021

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού. Το τμήμα μας σε συνεργασία με το Include από τον  Νοέμβριο του 2018 μέχρι και σήμερα προσφέρει το Αθλητικό Κοινωνικό έργο στα παιδιά ΔΑΦ με την Επιστημονική υποστήριξη της Προέδρου του Δ.Σ του Include και  μέλος του Δ.Σ του Ν ΓΣ Ηρακλής διδάκτορα Ειδικής Αγωγής του ΑΠΘ και Μεταδιδακτορικής Ερευνήτριας του Δ.Π Καβάλας  Ανδρομάχης Νάνου. 1st Dan W.J.F

Την παραγωγή του βίντεο την έκανε ο Αθλητής του τμήματός μας παγκόσμιος ασημένιος πρωταθλητής της W.J.F το 2019 Αλέξανδρος Μαίστρέλλης 

Ως Προπονητής θέλω να ευχαριστήσω τους Αθλητές του τμήματος για την ενεργή συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Πολύ μεγάλη, ήταν η Προσφορά των μελών του ΚΕ.ΘΕ.Α Μακεδονίας στην υποστήριξή των παιδιών ΔΑΦ κατά την διάρκεια του προγράμματος εκπαίδευσης στο Τζούντο. 

Αυτό που καταφέραμε  ως τμήμα Τζούντο του Ηρακλή:

 Οι Άνθρωποι που κατά την Διάρκεια της Ζωής τους Εξαρτήθηκαν από τα Ναρκωτικά και με παραβατικές συμπεριφορές κατά την διάρκεια της εξάρτισής τους.

Στα Θεραπευτικά τους Προγράμματα εκπαιδεύτηκαν στο judo κατά την διάρκεια  της Θεραπευτικής τους Πορείας,  συμμετέχανε σε κοινές προπονήσεις  με άλλους Αθλητές του Ηρακλή κάθε Σαββατοκύριακο ως μέρος της κοινωνικής τους ένταξής, μέχρι την διακοπή της συνεργασίας από την μεριά στελεχών θεραπείας  του ΚΕΘΕΑ με τον Γ.Σ Ηρακλή. 

Στην Θεραπευτική φάση της κοινωνικής επανένταξής:

 Προσφέρανε Απλόχερα την Υποστήριξή τους στα Παιδιά αυτά ως Βοηθοί του Προπονητή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου