Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

1922-2022 ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ TOKEI MARU ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΙΑΠΩΝΙΑΣ

 Θεσσαλονίκη 5-1-2022

Ζούμε σε μια εποχή που η Αξία των Εμπορευμάτων είναι πάνω από την Αξία της Ανθρώπινης Ζωής. Υπάρχουν καθημερινές Ιστορίες που πετάνε Ανθρώπους για να Σώσουν τα Εμπορεύματά τους. Σε αυτούς τους Δύσκολους καιρούς που ενώ η Επιστήμη έχει προχωρήσει η Αξία της Ανθρώπινης Ζωής έχει υποχωρήσει και πλέων δεν αποτελεί Είδηση η απώλεια των Ανθρώπων που (φεύγουν)

Όμως η Ιστορία που σε λίγους μήνες κλείνει έναν Αιώνα, στην φλεγόμενη  Σμύρνη ο Καπετάνιος του TOKEI MARU έδωσε εντολή να πετάξουν τα Ακριβά Εμπορεύματα της Εποχής για να σωθούν Άνθρωποι.

 Σε αυτές τις Εποχές που τα πάντα είναι εμπορευματοποιημένα οι Αξίες θα πρέπει να βρίσκονται στην Πρώτη Γραμμή και να μας θυμίζουν ότι Είμαστε Άνθρωποι και όχι μόνο Καταναλωτές Εμπορευμάτων .

Παίρνουμε  δημόσια θέση : Κατά την ταπεινή μας άποψη  Η διαπάλη στο ΚΕΘΕΑ δεν είναι αν θα πρέπει να εκλέγουν οι Εργαζόμενοι το Δ.Σ ή θα  το Διορίζει η Κυβέρνηση αλλά , ποιος θα διαχειρίζεται την Ιδεολογική υποχώρησή του. Υπάρχει πλειοψηφικό  ρεύμα που έχει δημόσια θέση  διαχείρισης και μείωσης  βλάβης. Σε μερικούς ογκόλιθους της Θεραπείας  υπάρχει η φανερή χαρά της Ενσωμάτωσης ΚΕΘΕΑ -ΟΚΑΝΑ . Το θέμα τους είναι ποιο κυβερνητικό σχήμα ή μίγμα θα το κάνει. Η κατάργηση του Αθλήματος του Τζούντο από τα προγράμματα μήπως έγινε τελικά γιατί η ύπαρξη και τα αποτελέσματα του Αθλήματος από το 2000-2019  ακύρωναν στην πράξη τα θεωρήματα της μείωσης της βλάβης ; Μήπως αυτό που τσάντισε τελικά τον Εγκέφαλο της Απαξίωσης του έργου μας ήταν ότι θα αναλάμβανε επόπτης στους χώρους Ελεγχόμενης χρήσης και του το χάλασε η ανάρτηση στο FB ;

Σίγουρα ο εργαζόμενος ως θεραπευτής στο ΚΕΘΕΑ μπέρδεψε τον Ιαπωνικό Σφένδαμο με την Ινδική Κάνναβη στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τον εμπνευστή της απαξίωσης του έργου μας Ο Δάσκαλος ποτέ δεν δούλεψε μόνος του μας είχε δίπλα του .
Τον συγχωρούμε τον Ηλία που  έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του σε διεθνές επίπεδο. Αλώστε γελάει ακόμα όλος ο φίλαθλος και μη κόσμος μαζί του. Ιδιαίτερα εμείς που δεν έχουμε εργασιακή σχέση με το ΚΕΘΕΑ . Μπράβο στον Δάσκαλό μας που τον συγχώρησε με δημόσια ανάρτησή του στο FB μετά από 2 χρόνια .

Βέβαια η Υπόθεση του Σκανδάλου όπως το παρουσίασε ο Βασίλης Κικίλιας στην Βουλή έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση η μπει στο αρχείο, αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη η επίσημη θέση μας  είναι ότι υπάρχουν  διοικητικές ευθύνες τις οποίες αυτοί που πανηγύρισαν την πρόταση εισήγηση στο Σ.τ.Ε τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη δεν τις έχουν Αναλάβει. Δεν έχουν παραιτηθεί από τις θέσεις ευθύνης που κατέχουν. Όσο βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης η Θεραπευτική Πρόταση του ΚΕΘΕΑ που γνωρίσαμε μέσω του Δασκάλου δεν θα προχωράει όπως δεν προχώρησε η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στο ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ.
 Η Απόφαση μας είναι:
Α. Τα τουρνουά Τζούντο Ιθάκη και Προμηθέας έκλεισαν τον κύκλο τους . Η αποτυχημένη προσπάθεια απόλυσής του Δασκάλου μας  το 2020 ώστε να ανοίξουν τον δρόμο πρόσληψης  για τον πρώην αχάριστο αθλητή του Ηρακλή και νεκροθάφτη των εξετάσεων του 2012  απέτυχε. 


Β. Τα τουρνουά θα έχουν πλέον τα ονόματα MIYAZAKI 2022 και MATSUURA 2022 κύπελο TOKEI MARU.
Γ. Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Δασκάλου μας να δεχτεί απόφοιτους του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και ΠΡΟΜΗΘΕΑ στην νέα αυτή Προσπάθεια όπως επίσης την Περιφρούρηση της Προσπάθειας αυτής να την αναθέσει  εκ νέου σε Απόφοιτο του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ .
Καλούμε το Δ.Σ του Ν.Γ.Σ Ηρακλής να ζητήσει την επιστροφή των 14  ΤΑΤΑΜΙ αξίας  350 ευρώ το ένα από το ΚΕΘΕΑ ΗΘΑΚΗ μετά την απόφασή του να διακόψει την Συνεργασία με τον Γ.Σ Ηρακλή το 2020, τα είχε παραχωρήσει στο πλαίσιο συνεργασίας Από την στιγμή που διακόψανε την Συνεργασία και δεν διδάσκετε το Άθλημα του Τζούντο στο ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ. Είναι άχρηστα τα 14 ΤΑΤΑΜΙ 350 ευρώ το ένα σε χώρους που δεν διδάσκετε το ΑΘΛΗΜΑ του ΤΖΟΥΝΤΟ.  
Θα ασκήσουμε δημόσια κρητική στον Δάσκαλο  Αυγερινό από την στιγμή  της  δημόσιας Ανάγνωσης  στην Βουλή  των Ελλήνων από τον Βασίλη Κικίλια για το Σκάνδαλο του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ δεν Εισηγήθηκε όπως όφειλε  στο Δ.Σ του Γ.Σ Ηρακλής την Άμεση διακοπή των Σχέσεων του Αθλητικού Συλλόγου μας  με το ΚΕΘΕΑ στην Θεσσαλονίκη.

 Τουλάχιστον μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση των Σκανδάλων του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ όπως δημόσια τα ανάφερε στην βουλή των Ελλήνων ο Βασίλης Κικίλιας δεν επιθυμούμε καμιά σχέση με Άτομα του  Προσωπικού του ΚΕΘΕΑ στην Θεσσαλονίκη που συκοφάντησαν τον Δάσκαλό Αυγερινό και έβλαψαν Ηθικά τον Ιστορικό μας Σύλλογο 
Η συντακτική Ομάδα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου