Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

 Θεσσαλονίκη 2-1-2022

Η χθεσινή ημέρα ήταν μια δύσκολη μέρα αλλά δεν μας σταματούν οι δυσκολίες γιατί είμαστε JUDOKA

Με αφορμή τους πανηγυρισμούς για την απόφαση πρόταση προς την Ολομέλεια του ΣτΕ για την Αντισυνταγματικότητα της ΠνΠ που κατάργησε τις εκλογές του Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ και διόρισε Δ.Σ θα πάρω δημόσια θέση διατηρώντας την Αυτονομία μου αλλά και την Ανεξαρτησία της Σκέψης μου.

Η Δημοκρατία σε έναν Οργανισμό δεν Σταματά μόνο με την Εκλογή ενός Δ.Σ αλλά είναι μια καθημερινή και σε διάρκεια Διαπάλη Ιδεών και Απόψεων που στόχο έχουν να υπηρετούν στην Περίπτωση του ΚΕΘΕΑ το Σπίτι Ιδέας ,ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ με στόχο την Θεραπεία και την ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ των Ανθρώπων που έρχονται  στα Προγράμματα του ΚΕΘΕΑ.

Την λεγόμενη Δημοκρατία στα προγράμματα της Θεσσαλονίκης την βίωσα από το 2019 με πρώτη πράξη την Διακοπή των Μαθημάτων του Τζούντο στην Θεραπευτική Κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ με Απόφαση της Αναπληρώτριας Υπεύθυνης του Προγράμματος Η Δημοκρατία τους Σταματάει εκεί που αρχίζει ο Εργαζόμενος να μην εφαρμόζει το Πίστευε και μη Ερεύνα 

Δυστυχώς για αυτούς τους μεγάλους Θιασώτες της Λεγάμενης Δημοκρατίας τους, υπάρχουν αποφάσεις των Επιτροπών Δεοντολογίας του ΚΕΘΕΑ που ποτέ δεν είδαν το φως της Δημοσιότητας .

Οι πραχτικές για την δολοφονία χαρακτήρων είναι κλασικές. Πρώτα θα γραφτεί μια Επιστολή η από την πρώην Εθελόντρια ή από κάποιο μέλος της Επανένταξης . Το περιεχόμενο της δεν θα το μάθει ποτέ στην περίπτωση του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ο άμεσα ενδιαφερόμενος Για παράδειγμα μπορεί να εμφανίζονται ο Πρώην Αναπληρωτής Υπεύθυνος με μέλος του Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ στο γήπεδο των Χορτατζίδων του Γ.Σ Ηρακλής το 2018 στους Αγώνες ποδοσφαίρου που Διοργάνωσε η ΑΘ 10 σε συνεργασία με τα Θεραπευτικά Προγράμματα και Προσφυγικές Δομές , το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ κατέκτησε την Δεύτερη Θέση , αλλά το 2019 και μετά από το Πετυχημένο Τουρνουά Τζούντο Προμηθέας Miyazaki cup , κατασκευάστηκε επιστολή από την πρώην εθελόντρια για τους χώρους του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ. Το περιεχόμενο της ποτέ δεν το μάθαμε και φυσικά ο πρώην Αναπληρωτής Υπεύθυνος ΚΕΘΕΑ Β.Ε και πρώην μέλος του Δ.Σ του Γ.Σ Ηρακλής και πρώην έφορος του τμήματος Τζούντο θα διάβαζε τον Αγρό του Κεραμέως . Όπως ο Παρασκευαίδης την Εποχή της Χούντας Διάβαζε και χαμπάρι δεν πήρε για τα βασανίστρια των πολιτικών κρατουμένων.

Η απόφαση να σταματήσουν τα μαθήματα του Τζούντο από τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ στην Θεσσαλονίκη ήταν στο πλαίσιο του Λεγόμενου Αυτοδιοίκητου και της Δημοκρατίας όπως την Αντιλαμβάνονται  οι Θιασώτες της στην Θεσσαλονίκη . Γιατί ένα μεγάλο παράδειγμα είναι όταν είσαι σε διευθυντική θέση μπορείς να γράφεις και να Υιοθετείς απόψεις ότι ( το διορισμένο από την κυβέρνηση Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ  που στην, Τελική τον Διόρισε Διευθυντή της Ιθάκης το 2021 , θα συνεδριάζει στα Αμπάρια του Noor1 ) πριν την κατάθεση του Οργανογράμματος αλλά όταν υποχώρησε η Κυβέρνηση και δεν κατέθεσε το Οργανόγραμμα δεν είδαμε τον Μεγάλο Τιμονιέρη του ΚΕΘΕΑ στην Θεσσαλονίκη να καταγγέλλει τον Διορισμό του ως Διευθυντή της Ιθάκης . Αλλά μάλλον δεν συνεδρίασε το διορισμένο από την Κυβέρνηση Δ.Σ στα Αμπάρια του NOOR1 σε ότι αφορά τον διορισμό του.

Ο Μεγάλος Τιμονιέρης αφού έχει κατεβάσει τις Αναφορές του για τον  Αγρό του Κεραμέως πανηγύρισε την Απόφαση Πρόταση προς την Ολομέλεια του ΣτΕ .

Και τώρα ας πάρουμε θέση για την Κυβέρνηση. Με μεγάλη έπαρσή ο Βασίλης Κικίλιας το 2019 διαβάζει στην Βουλή το Πόρισμα για το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 

και αφού κατακεραύνωσε τους πάντες, υπερασπιζόμενος την επιλογή της Κυβέρνησης για την Π.νΠ διόρισε το Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ  και μετά την έκανε με ένα καταπληκτικό Πίβοτ στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης . Αυτή ήταν μια από τις μεγάλες του Επιτυχίες στο Υπουργείο Υγείας μαζί με την Διαχείριση της Πανδημίας. 

Αλήθεια που βρίσκετε η Δικογραφία για τα (Σκάνδαλα του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ); Συνεχίζεται η έρευνα ; Τι έγινε άραγε η συμπληρωματική μου κατάθεση, πριν την παραλάβει Εισαγγελέας την Δικογραφία όταν δεχτικά τηλεφωνική κλίση από κινητό τηλέφωνο  από κρατούμενο μέλος του του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ το 2020 από τις φυλακές της Νιγρίτας ; Μαρτυρίες μελών του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ που σήμερα είναι απόφοιτοι του, μου λέγανε ότι δεν έπινε ναρκωτικά όπως κάποια Χρυσούλα και κάποιος Γιώργος που σήμερα είναι κρατούμενοι σε φυλακές για κακουργήματα κοινού ποινικού δικαίου. Όπως και κάποιος από το Μπουρέλ της Αλβανίας που είναι φυγόποινος.

Μήπως τελικά όλα τα παραπάνω έγιναν  όχι γιατί ενδιαφερόταν η Κυβέρνηση για την Κάθαρση του ΚΕΘΕΑ αλλά μόνο να διορίσει το Δ.Σ του;

Στα παραπάνω ερωτήματα δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω ως μαχητής στην πρώτη γραμμή του Αγώνα θα υπερασπίζω την θέση μου για το Σπίτι Ιδέας , Θεραπευτική Κοινότητα.

Θα υπερασπίζω ότι το Τζούντο αποτελεί ένα από τα Θεραπευτικά Εργαλεία στην υπηρεσία της Απεξάρτησης και όχι της Διαχείρισης Βλάβης.

Θα υπερασπίζω την θέση μου ότι οι συμπεριληπτικές πρακτικές μπορούν να προσφέρουν τόσο στην Υπόθεση της Απεξάρτησης της κοινωνικής ένταξης στην προσβασιμότητα των Αμεα  όσο στον υψηλό Αθλητισμό. 

ITH-EDUC3 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου