Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΒΙΑ

 Θεσσαλονίκη 2-2-2022




Μια από τις ποιο όμορφες στιγμές που έζησα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ήταν το 2018 στους Χορτατζηδες .

Τους Αγώνες τους διοργάνωσε η Αυτόνομη Θύρα 10 με θεραπευτικά προγράμματα και προσφυγικές δομές. Ένας Αθλητής μου από το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ τραυματίστηκε στον ώμο του . Όταν έβγαλε την φανέλα του φάνηκε το τατουάζ με το σήμα του ΠΑΟΚ . Την πρώτη αμηχανία την αντικατέστησε η περιποίηση του τραύματος και συνοδευτικέ από σουβλάκια που έψηναν τα παιδιά της ΑΘ 10.

Για την ΙΣΤΟΡΊΑ η Ομάδα του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ανέτρεψε τα προγνωστικά του πρώην ειδικού βοηθού Διευθυντή του ΚΕΘΕΑ Μακεδονίας Θράκης γιατί η ομάδα του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ βγήκε στην Δεύτερη Θέση έχασε στα πέναλτι από την ομάδα των προσφύγων.

Μαζί του ήταν δικηγόρος μέλος του τότε εκλεγμένου Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ . Ήταν ένας από τους Εκλεγμένους που εισηγήθηκε να μη καταθέσει το ΚΕΘΕΑ το πόρισμα για το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στις Εισαγγελικές Αρχές. 

Για την ΙΣΤΟΡΙΑ όταν μια πρώην Εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ έγραψε σε συνεργασία με μια (θεραπευτήρια ) που συκοφαντούσαν την ΑΘ 10 και όλος τυχαίος είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ ο πρώην Ειδικός Βοηθός πρώην μέλος του Δ.Σ του Γ.Σ Ηρακλής δεν πήρε εντελώς τυχαία; θέση. 

Αντίθετα τότε είχαν σχεδιάσει να  με (τελειώσουν) γιατί  εγώ έγραφα στοίχους και αυτοί έβλεπαν  Φωτογραφίες. Απέτυχαν γιατί την εισήγηση της Απόλυσης μου τους την επέστρεψε το Διορισμένο από την Κυβέρνηση Δ,Σ του ΚΕΘΕΑ νόμιζαν ότι βρήκαν την (Ιφιγένεια) αλλά ξέχασαν ότι είμαι judoka.

Tα παραπάνω τα γράφω γιατί ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο ΚΕΘΕΑ θα αναλάβω πρωτοβουλία καμπάνιας ενάντια στην Βία 

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου