Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

TO JUDO ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ

Θεσσαλονίκη 9-2-2022


 Ο πρόεδρος του ΚΕ.ΘΕ.Α. από την Αθήνα Dr ψυχιατρικής Χρήστος Λιάπης παραβρέθηκε και μίλησε στην Ημερίδα για την ισότιμη συμμετοχή ατόμων με διαταραχές αυτιστικού φάσματος σε αθλητικές δραστηριότητες. Τόνισε την αποτελεσματικότητα της άθλησης και ιδιαίτερα του judo αναφερόμενος στο πρόγραμμα υποστήριξης παιδιών με ΔΑΦ από judoka που εκπαιδεύτηκαν μέσα στα προγράμματα του KEΘΕΑ.

Το judo αποτελεί σημαντική μέθοδος για την αυτονομία και την ανάπτυξη κινητικών και ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων όλων των συμμετεχόντων, μελών και παιδιών με ΔΑΦ.

Στο πρόγραμμα αναφέρθηκε και ο Αυγερινός Μαϊστρέλλης τονίζοντας τα οφέλη από το νέο πρόγραμμα του Include με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Λάτση "Αγωνίζομαι ΝΙΚΩ" που ξεκινά με στόχο τον Ιούνιο!



Είναι πολύ σημαντικό που ήταν όλοι εκεί, στη μάχη των διακρίσεων και έμειναν μέχρι το τέλος! Εκπρόσωπος από το Γ. Σώμα Στρατού, Ταγματάρχης ΠΖ Ανδρέας Οικονόμου, , ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Τροκάνας!



Η ημερίδα "Ισότιμη συμμετοχή σε δραστηριότητες αξιοποίησης ελεύθερου χρόνου, αθλητισμού & τουρισμού για άτομα με Νοητικές και Αυτιστικού Φάσματος Διαταραχές" ήταν μια στοχευμένη παρέμβαση του Include που παρουσίασε την συνολική πρόταση του Include για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, για τις υποδομές και για τη συμμετοχή σε δραστηριότητες αναψυχής για όλους!
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άλκη και των θυμάτων της βίας στην πόλη μας!
Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ Καράολγλου, αλλά και εκπρόσωποι από την Περιφέρεια Αττικής κ. Γαλανοπούλου χαιρέτισε ο Νίκος Ευθυμιάδης Διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του Thess INTEC του κέντρου καινοτομίας και τεχνολογίας Θεσσαλονίκης!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου