Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ

 Θεσσαλονίκη 24-2-2022

Φίλοι και φίλες μεγάλη ήταν η απήχηση της παρουσίας του τμήματος μας από το Μακεδονικό Πραχτορείο Ειδήσεων .

Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και δεχόμαστε δεκάδες τηλεφωνήματα για την συμμετοχή στα μαθήματα και τις προπονήσεις στο Άθλημά μας. Αυτό είναι μια επιβράβευση του μοντέλου που καλλιεργούμε εδώ και χρόνια.

Οι συμπεριληπτικές πραχτικές τις εφαρμόζουμε εδώ και χρόνια . Οι πρώτες συμπεριληπτικές πραχτικές  εφαρμόστηκαν το 1999 2000 στην ΧΑΝΘ. Συνεχίστηκαν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 2001-2004 και συνεχίζονται με επιστημονική τεκμηρίωση και καθοδήγηση  στον Γ.Σ Ηρακλή από το μέλος του Δ.Σ ΗΡΑΚΛΉΣ διδάκτωρ Ειδικής Αγωγής Ανδρομάχη Νάνου . 

Το τμήμα μας έχει βρει τον βηματισμό του μετά τις εκκαθαρίσεις του 2019. Η αποτυχία του υποσυστήματος Μπουκουβάλα-Ματασασβίλι-Πραπαβέση και της παρέας που την καθοδηγούσε το Διευθυντήριο μας έδωσε μια νέα Δυναμική. Η Αποτυχία τους ήταν προγεγραμμένη χάρη στον μηχανισμό επαγρύπνησης .

Οι αγκαλιές του 2019 έγιναν καταγγελίες το 2021 από την ίδια την Μπουκουβάλα ενώ η Αντίδραση του Καφενταράκη ήταν πολύ χλιαρή το ίδιο του Ηλιάδη γιατί άραγε; Τους ενοχλούσαν οι αναρτήσεις του iraklis judo blog αλλά όχι οι δημοσιεύσεις του sportsfeet;



Ο Δημήτρης Πραπαβέσης αδελφος του Φάνη Πραπαβέση  


όταν αυτός αποχώρισε από την ομάδα του βιβλίου, είχε προβλεφθεί για τον Πραπαβέση  αμοιβή 500 ευρώ,  ως συνέχεια της αποχώρισης του από την ομάδα του JUDO ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΙΚΕ άμεσα από την Εικαστικό Δασκάλα Ειδικής Αγωγής  Αντωνία Καραπανταζή  που χάρη στην   εθελοντική της εργασία  μας έδωσε την δυνατότητα της έκδοσης του Βιβλίου μας.  Είχαν προηγηθεί oi παραιτήσεις από την προβλεπόμενη αμοιβή τους με απόφαση του Δ.Σ του INCLUDE  οι δύο από τους τρείς της συγγραφικής ομάδας:                                                          Νάνου -Μαιστρέλλη ύψους 2000 ευρώ. 

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την μεγάλη Αποτυχία των Σεχταριστών του ΚΕΘΕΑ στην Θεσσαλονίκη να με απολύσει το Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ . Η αποτυχία αυτή μας έδωσε την Δυνατότητα να γνωρίσουμε τον Πρόεδρο του Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ που αν και έχουμε τις ιδεολογικές διαφορές ως τόσο μας ενώνει ο Αγώνας ενάντια στον Κοινωνικό αποκλεισμό.

Στην ημερίδα «Fair Travelling 5-2-2022

Ισότιμη συμμετοχή σε δραστηριότητες αξιοποίησης ελεύθερου χρόνου, αθλητισμού & τουρισμού για άτομα με Νοητικές και Αυτιστικού Φάσματος Διαταραχές» που  διοργάνωσε το Διεπιστημονικό Δίκτυο Ειδικής και Διαπολιτισμικής Αγωγής, Include, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022, στην Περαία της Θεσσαλονίκης. Προσκεκλημένος των Επιμορφωτών Φυσικής Αγωγής του ΚΕΘΕΑ. Γιατί η ανάγκη της κοινωνικής ενσωμάτωσης της καταπολέμησης του στίγματος αποτελεί κοινό τόπο του αντιναρκωτικού αγώνα και των δράσεων της κοινωνίας των πολιτών για την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών, την ίδια ώρα που η χρήση ουσιών από τις μητέρες ενοχοποιείται για την εκδήλωση διαταραχών του αυτιστικού φάσματος στα παιδιά.

Από την εξαιρετική και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία του στην τελευταία εκδήλωση μας


ITH-EDUC3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου