Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Η ΝΟΥΝΑ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ

 ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΡΩΝ 2-8-2022

Η νουνά του Ιαπωνικού Σφενδάμου γνωστή διεκπεραιώτρια Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ  καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να αποδείξει την χρησιμότατα της ύπαρξής του επιδόματος ευθύνης .

Είναι αυτή που σε επιστολόχαρτο του ΚΕΘΕΑ-ΙΘΑΚΗ έγραψε 



και εννοούσε φυσικά 
αυτό που ανάρτησε ο Θεραπευτής του ΚΕΘΕΑ-ΙΘΑΚΗ και σύζυγός της . Να θυμίσουμε στους Αναγνώστες μας τί έκανε η ίδια 


Πήγε τους ωφελούμενους του ΚΕΘΕΑ-ΙΘΑΚΗ σε αθλητική εκδήλωση που είχε χορηγό το παραπάνω ανθρακούχο ποτό.

Η Διεκπεραιώτρια Εκπαίδευσης με μέγα χορηγό το Ελληνικό Δημόσιο γιατί από εκεί πληρώνετε ο μισθός και το Διευθυντικό της επίδομα προσπαθεί με κάθε τρόπο να με βγάλει ασυνεπή στο εργασιακό μου περιβάλλον .

Θα απαντήσω και καλώ τους Ανθρώπους που με γνωρίζουν να απομονώσουν με κάθε τρόπο τα άτομα αυτά που με χορηγό το Ελληνικό Δημόσιο προσπαθούν να μας θυμίζουν την ύπαρξή με αυτόν τον τρόπο.

Μου αφαιρέσαν τρία αντικείμενα διδασκαλίας  γιατί δεν έγραψα τίποτα παραπάνω από αυτό που υπάρχει στο σκεπτικό του Σ.τ.Ε )

Παρέχεται η εξουσία στον Υπουργό Υγείας, στο πλαίσιο της εποπτείας που ασκεί επί του ΚΕ.Θ.Ε.Α., να διορίζει τα μέλη που συγκροτούν το Δ.Σ. του νομικού αυτού προσώπου, προκειμένου να ελέγχεται αφενός η πρόληψη καταστάσεων αντίθετων προς το δημόσιο συμφέρον, αφετέρου η τήρηση της αρχής της νομιμότητος κατά τη διαχείριση των κονδυλίων, με τα οποία χρηματοδοτείται το ΚΕ.Θ.Ε.Α. από τον κρατικό προϋπολογισμό (ενόψει των διαπιστωθεισών δυσλειτουργιών και παρανόμων ενεργειών κατά τη λειτουργία προγράμματός του

Και συνεχίζουμε με λίγο χιούμορ 


Αποκάλυψη αυτό είδε η Helen de Filipe μαζί με το δημοσίευμα στις 6-6-2016 στην εφημερίδα Μακεδονία και την έκανε απ' τον θρόνο του 7μου . Η προσπάθεια του Χαφιέ Δάγκα να πείσει ότι αυτό πού βλέπουμε είναι κάτι διαφορετικό δεν στέφθηκε με επιτυχία. Ο Lui Don Pastor δεν μπορεί να κρύψει το αληθινό πρόσωπο του.

Βλέπεται προηγήθηκε η παραβίαση της 6 ης Εντολής το ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ .

Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι Χάσατε και δεν θα σας λυπηθούμε .

Δεν μπορείτε άλλο ενώ ο κόσμος υποφέρει εσείς να είστε Διευθυντές με χορηγό τους φορολογούμενους .

2 εκατομμύρια ευρώ 1.200.000 η μισθοδοσία μαζί με τα διευθυντικά επιδόματα για πόσους άραγε ωφελούμενους και ιδιαίτερα στο πιο Ιστορικό πρόγραμμα ;

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου