Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΞΕΚΙΝΑ

 Θεσσαλονίκη 2-11-2021

Τις ποινικές και αστικές διώξεις με την συμμετοχή του εργολάβου των ποινικών και αστικών διώξεων μου στη Θεσσαλονίκη μόνο σε εμένα τις κάνατε. Το 2019 συμμαχήσατε όλοι εσείς που οι Αλήθειες σας πονούσαν και τι καταστρέψατε ; Μα τις εξετάσεις που για πρώτη φορά και τελευταία έγιναν μέσα στην Πρώτη θεραπευτική κοινότητα .

Επιβραβεύσατε όλοι εσείς  πράξεις  αναλώσιμων ανθρώπων που εκτέλεσαν μια ποταπή αποστολή για λογαριασμό άλλων, ώστε να μην εκτεθεί ο εντολέας τους.


Αφού βγάλατε τις απαραίτητες φωτογραφίες το 2019 αφού επιβραβεύσατε και αλληλοθαυμαστήκατε 
Ήρθαν οι (αποκαλύψεις ) της Μπουκουβάλα που αφού Αγκάλιαζε τον Καφενταράκη το 2019 το 2021 έκανε την παρακάτω καταγγελία αφού βέβαια πήρε το 5ο Νταν.



Περιμένατε να ανοίξετε σαμπάνιες στις 29-10-2020 με μια πρωτόδικη καταδίκη μου . Μόνο που στις 6-10-2021 σας έμειναν οι φελλοί . Τί έχετε να πείτε όλοι εσείς που το 2019 νομίζατε ότι μπορείτε να διαλύσετε ότι με Αίμα Ψυχής κτίστηκε ; Θωρακιζόσασταν πίσω από τις λέξεις των αναρτήσεων μου μα ποτέ στην ουσία. Η ουσία είναι μία .  ΧΑΣΑΤΕ . Όπως έχασε και αυτός που βάφτισε τον σφένδαμο  ινδική κάναββης 

Η Αντεπίθεση ξεκινά και ως τακτική επιλέγω την τακτική του ψύλλου .

Του πήρανε συνέντευξη στο Κόκκινο τον τύπο που κατάστρεψε τις εξετάσεις που έγιναν για πρώτη φορά στην Ιθάκη.

Ο Αλέξανδρος Μαντασασβιλης ήρθε σήμερα Στο Κόκκινο 105,5 και το Σκορ στο Κόκκινο και μας μίλησε για συγκλονιστικές αλήθειες. Από αυτές που μαθαίνεις και νιώθεις απέραντο θαυμασμό για τη δύναμη των ανθρώπων που φτάνουν στην απεξάρτηση. Το ΚΕΘΕΑ σώζει ζωές και το κάθε ΚΕΘΕΑ που σώζει ζωές πρέπει να το υπερασπιζόμαστε γιατί καμία ζωή δεν πρέπει να χάνεται. Ευχαριστούμε Αλέξανδρε.


Αυτός κατέστρεψε τις εξετάσεις για μαύρη ζώνη που έγιναν για πρώτη και τελευταία φορά μέσα στο ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ. Γιατί το έκανε η Αλήθεια θα λάμψη.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου