Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

OI ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ Ε.Ο. ΤΖΟΥΝΤΟ

 Θεσσαλονίκη 13-11-2021

Από την Σελίδα της Ομοσπονδίας 

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις για 1ο & 2ο Dan θα διεξαχθούν στις 27-28 Νοεμβρίου 2021 στις 10.00 π.μ. στο dojo του Αγίου Κοσμά.

Οι υποψήφιοι εξεταζόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν (1ο-200 ευρώ & 2ο-300 ευρώ) το αργότερο μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2021 και το καταθετήριο μαζί με την αίτηση θα το προσκομίσουν στην Επιτροπή την ημέρα των εξετάσεων.

Στην περίπτωση επανεξέτασης, ο υποψήφιος εξεταζόμενος θα πρέπει να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό το ποσό των 50 ευρώ.

Αλήθεια σε αυτές τις εποχές που τα μεροκάματα  και οι μισθοί είναι στα Τάταρα συνεχίζονται οι πολιτικές που απομυζούνε νέους Ανθρώπους στο άθλημα του Τζούντο. Για τους Κυανόλευκους η παρουσία στην επιτροπή της Θεσσαλονίκης των Μαλλιαρόπουλου 

και Ζαγγελίδη λειτουργεί αποτρεπτικά . Ο Μαλλιαρόπουλος δεν έχει 5ο νταν από το KODOKAN και με τον Ζαγγελίδη είμαστε αντίδικοι και η απόφαση είναι η θα πάμε σε συμβιβασμό ή θα το πάμε μέχρι τέλους . Άλλωστε η ήττα του Καφενταράκη στο Γ Τριμελές Θεσσαλονίκης μας δίνει την δυναμική της ήττας του Ζαγγελίδη στο Δικαστήρια ως αντίδικοι. Η νομική ομάδα του Ν.Γ.Σ ΗΡΑΚΛΉΣ έχει ενεργοποιηθεί  

Ως Τεχνικός Διευθυντής και Προπονητής όμως όποιος Αθλητής ή Αθλήτρια του τμήματος μας θέλει να καταβάλει το χαράτσι των 200 και 300 ευρώ θα του προτείνει ή να εξετασθεί για ντάν στην Επιτροπή των Ιωαννίνων ή σε επιτροπή Εξωτερικού .

Για τα μέλη της Επιτροπής Θεσσαλονίκης Μαράτο και Τσαβίδη δεν έχουμε κανένα πρόβλημα γιατί ποτέ δεν αντιμετώπισαν με εχθρικές η άλλες βλαπτικές ενέργειες το τμήμα μας.

Αυγερινός Μαίστρέλλης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου