Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ

 Θεσσαλονίκη 6-11-2021 

Για το Δικαστήριο στις 6-10-2021 είχαμε ζητήσει μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας από τον Βλαδίμηρο Παπαδόπουλο να έρθει ο πρώην συναθλητής του Δασκάλου μας Τάσος Φυσικόπουλο  και να καταθέσει ως μάρτυρας την Αλήθεια . Ότι γνώριζε ως πρώην Πρόεδρος της Ε.Ο Τζούντο και πρώην συνεργάτης του Γιάννη Καφενταράκη  που ήταν στο ίδιο ψηφοδέλτιο  το 2011, την ύπαρξη του Iraklis judo blog . Αυτό δεν έγινε φυσικά και βλέπουμε ότι ο συνεργάτης του Δημήτρης Σωτηρόπουλος μέλος της Παράταξης που στήριξε ο Γ.Σ Ηρακλής εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της Ε.Ο Τζούντο στην Επιτροπή Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Στεφανίδου Βαλεντίνα, Καπόλας Αλέξιος, Μουρουζίδου Βιολέτα, Βάγιας Κωνσταντίνος, Σωτηρόπουλος Δημήτριος, Πιπερίδης Φίλιππος, Καραγιαννοπούλου Μαρία. (σελ, Ε.Ο.Τζ.)

Ο Γ.Σ Ηρακλής και ιδιαίτερα το Iraklis judo blog στήριξε την προσπάθεια της Παράταξης να πλειοψηφήσει  στις εκλογές της Ομοσπονδίας . Στην διαδικτυακή μετεκλογική συνάντηση της Παράταξης τονίστηκε ότι η Παράταξη και τα μέλη της θα είναι αλληλέγγυοι για ότι χρειαστεί . Αυτή την δέσμευση δεν την τήρησε ο Τάσος Φυσικόπουλος . Τα αξιολογικά συμπεράσματα δικά σας .

Συνδιαλλαγές :

Στο ερώτημα γιατί κατατέθηκε Αγωγή και Μήνυση στις 15-4-2019 και όχι νωρίτερα από τον Γιάννη Καφενταράκη στο Δάσκαλο μας η απάντηση βρίσκετε ότι μετά  συνάντηση του Δίδυμου Μπουκουβάλας -Ματασασβίλι με τον Καφενταράκη ο Ματασασβίλι απόσυρε την Καταγγελία του από τον Συνήγορο του Πολίτη . Σε αυτή του την πράξη συνδιαλλαγής είχε Συμμάχους και αυτόκλητους συνηγόρους. Οι αυτόκλητοι συνήγοροι είναι θιασώτες τέτοιων Συνδιαλλαγών

Οι Αγκαλιές δε της Μπουκουβάλα το 2019 με τον Καφενταράκη 


έγινε δηλητήριο το 2021 μετά το 5ο νταν


Ως συντακτική ομάδα του iraklis judo blog θα είμαστε στην Πρώτη Γραμμή . Απλά να πληροφορήσουμε τον μοναδικό Μάρτυρα κατηγορίας υπέρ του Καφενταράκη , γιατί ο Δεύτερος παραιτήθηκε  από παντού με εξώδικη επιστολή . Ο Δάσκαλος  μας σε φιλοξενούσε  στο dojo μας από το 2014 μέχρι και τον Ιούλιο του 2015. Και όχι όπως είπες με όρκο στο Δικαστήριο ότι έγραφε δυσφημιστικά για το άτομο σου από το 2014. Σε άκουσαν να το λες τα μέλη της Συντακτικής ομάδας που κάλυπταν το Ρεπορταζ της Δίκης .
Και ως συντακτική ομάδα δεν ξεχνάμε τον παρακάτω τύπο που κατέστρεψε τις εξετάσεις στο ΚΕΘΕΑ .
Ο Αλέξανδρος Μαντασασβιλης ήρθε σήμερα Στο Κόκκινο 105,5 και το Σκορ στο Κόκκινο και μας μίλησε για συγκλονιστικές αλήθειες. Από αυτές που μαθαίνεις και νιώθεις απέραντο θαυμασμό για τη δύναμη των ανθρώπων που φτάνουν στην απεξάρτηση. Το ΚΕΘΕΑ σώζει ζωές και το κάθε ΚΕΘΕΑ που σώζει ζωές πρέπει να το υπερασπιζόμαστε γιατί καμία ζωή δεν πρέπει να χάνεται. Ευχαριστούμε Αλέξανδρε.

Το τμήμα και ο σύλλογος το στήριξε και αυτός τι έκανε ακριβός πήρε το πρώτο νταν το 2019 που είχε πάρει το 2012. 

Μήπως κάποιος που ήθελε την απόλυση του Δασκάλου μας στο ΚΕΘΕΑ του είχε υποσχεθεί την θέση του στην Ιθάκη και τον Προμηθέα και τον έστειλε να τα βρει με τον Καφενταράκη ; 

Η Αλήθεια θα λάμψει. 

Η Συντακτική Ομάδα του Iraklis judo blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου