Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

ΑΥΤΌΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ

 Θεσσαλονίκη 13-7-2022


Οι εργάτες του Λιθογραφείου στην Ιθάκη την ώρα της Συνέλευσης ήταν στην γραμμή παραγωγής οι υπάλληλοι στις θέσης τους και ο Διευθυντής στην διαδικτυακή συνέλευσή.



Σήμερα είναι η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων για την Θέση του Καλοτεράκη 




Υπάρχει μια ένταση που ξεκινάει από το αν είναι Ηθικό ή όχι αν κάποιος άλλος εκτός από το ίδιο βάλει υποψηφιότητα για την θέση αυτή. 
Η θέση μου είναι Ανήθικη πράξη είναι  παραδείγματος χάρη η μοιχεία κατα την Χριστιανική Παράδοση. Η 6η εντολή του 10λόγου είναι πολύ σύντομη σαν πρόταση «ου μοιχεύσεις» να μην συνάψεις σαρκική σχέση με γυναίκα που ανήκει σε άλλον και ιδιαίτερα αν αυτός είναι Αδελφός εξ Αίματος Αυτό είναι Ανήθικη πράξη και όχι αν υπάρξουν υποψηφιότητες για τη θέση του Υπευθύνου του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ 
Ου κλέψεις είναι η 7μη εντολή αυτή είναι ανήθικη πράξη και όχι αν βάλει κάποιος υποψηφιότητα για την Θέση υπευθύνου του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ. Δεν την κλέβει συμμετέχει σε μια νόμιμη  διαδικασία . 
Ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα. Ου προσκυνήσεις αυτοίς, ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς”. η δεύτερη εντολή που κατά την ταπεινή μου άποψη διέπει κάποιους που αναπαράγουν τα περι ανηθικότητας 
Εγώ να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου