Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

Κυανόλευκα αδέλφια 

Η Διοίκηση της Ε.Ο Τζούντο λίγο πριν τις εκλογές έπεσε κάνοντας κρότο .10 μέλη του Δ.Σ της Ηγεσίας Καφενταράκη παραπέμπονται με εισαγγελική εντολή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά.

Ο Αγώνας που ξεκίνησα το 2014 όταν αυτοί κατάργησαν από το καλαντάρι της Ομοσπονδίας τα τουρνουά που διοργανώναμε μαζί με το ΚΕ.ΘΕ.Α .

Αυτοί που φτάσανε να εξαγοράσουν τους πρώην Μαθητές  μου τον Αλέξανδρο Ματασασβίλη και τον Φάνη  οι οποίοι φυσικά,  δέχτηκαν με χαρά να εξαγοραστούν.

  Καταργώντας στην πράξη τις εξετάσεις του 2012  για το πρώτο dan , Εξετάσεις που έγιναν σε μέσα σε Θεραπευτικό Πρόγραμμα για  πρώτη φορά στο κόσμο .Οι εξαγορασμένοι δεχτήκαν και πέτυχαν το μεγάλο επίτευγμα  επίσης μοναδικό  δώσουν ξανά εξετάσεις το 2019. για να ξαναπάρουν το πρώτο dan που είδη είχαν από το 2012  

Σε επιτροπή που όρισαν Αυτοί που παραπέμπονται με εισαγγελική εντολή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά.

Η καταγγελία της Μπουκουβάλα  που μαζί της κατεβήκατε το 2019 στον Βόλο να ξαναδώσετε τις εξετάσεις του Πρώτου dan σε καμία περίπτωση δεν είναι το (πλυντήριο) σας Αλέξανδρε και Φάνη. 

 Με την πράξη σας προσβάλατε την Μνήμη του Δασκάλου Χρήστου Παπαηλιόπουλου  

προσβάλατε τους Δασκάλους

 Σπύρο Ρήγο 6 dan Kodokan 

 Θανάση Καπαρό 6 dan I.J.F.

Οι οπαίοι ήταν  οι Εξεταστές σας το 2012 στο ΚΕΘΕΑ -ΙΘΑΚΗ .

Αυτοί που παραπέμπονται με εισαγγελική εντολή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά.  εδώ και δύο χρόνια συνεργαζόταν  και επικοινωνούσαν ώστε να βρούνε τρόπους να  καταδικαστώ  ή να  απολυθώ,

 Από την θέση της ηγεσίας  της Ε,Ο Τζούντο μέσω υπόγειων διαδρομών   με γνωστό Δικηγόρο της Θεσσαλονίκης  και Στελέχη του ΚΕ.ΘΕ.Α στην Θεσσαλονίκη επιχειρούσαν την ηθική και επαγγελματική εξόντωσή μου 

΄Μάλιστα στις καταχθόνιες συνεννοήσεις  είχαν τάξει την θέση εργασίας μου στον Μαντασασβίλη κατά δήλωσή του σύμφωνα με την οποία περίμενε την απόλυσή μου από το ΚΕΘΕΑ.

Κυανόλευκα Αδέρφια σας ευχαριστώ από καρδιάς γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήσασταν δίπλα μου . 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ




ΥΓ Στίς υπόγειες αντιδεοντολογικές συνεννοήσεις τους γράφτηκε και μια συκοφαντική επιστολή προβοκατόρικη που εξυπηρετούσε τα σχέδιά τους ενάντια στην Οικογένεια του Γ,Σ Ηρακλής.
Οι συντάκτες και η υπογράφουσα της επιστολής θα λογοδοτήσουν 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου