Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΟΤ'ΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΕΜΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ

 Θεσσαλονίκη 29-3-2021

    Μετά τις δημόσιες  αποκαλύψεις για κακουργηματικές πράξεις και τραμπουκισμούς οι σύλλογοι που θα επικρατήσουν με την ψήφο τους αυτές τις πρακτικές δεν θα τους στείλουμε το βιβλίο μας δεν θέλουμε ούτε διπλωματικές σχέσεις.

Για εμάς προέχει η προστασία της ψυχικής και σωματικής ακεραιότητας των τυπικών όσο και των παιδιών Δ.Α.Φ.

Η συμμετοχή μας σε διοργανώσεις που διοργανώνουν σύλλογοι που επικροτούν κακουργηματικές και τραμπούκικες ενέργειες δεν θα υπάρξει. Δεν θα φέρνουμε σε κίνδυνο την Ψυχική και Σωματική ακεραιότητα των μικρών και μεγάλων Αθλητών μας.

Στα πανελλήνια πρωταθλήματα θα συμμετέχουμε γιατί έχουμε Αθλητές-τριες   με αξιώσεις αλλά σε συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές στην πόλη που θα διοργανώνει τους Αγώνες με ενημέρωση του τμήματος πρόληψης Αθλητικής βίας. 

Σε συνεργασία με τους Ανθρώπους του ψηφοδελτίου Ενωμένο Αδέσμευτο Τζούντο Ελλάδας θα καταρτήσουμε τον κατάλογο των Σωματείων που θα λάβουν το βιβλίο μας και θα παρουσιάσουμε το επιστημονικό μας έργο.

Σας Ανακοινώνουμε ότι:

Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα Η.Π.Α που εφάρμοσε  πρόγραμμα διδασκαλίας σε παιδιά Δ.Α.Φ με Ιατροκεντρική προσέγγιση . Το δικό μας επιστημονικό έργο όσο και το δικό τους βρίσκονται σε αρμονική σχέση.

Τέλος καλούμε τους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους για την διδασκαλία και την εκμάθηση τεχνικών του JUDO.

  Παρέχουμε  Ασφαλές και Υγιεινό περιβάλλον για την  Ψυχική  και Σωματική Υγεία των Παιδιών τους άλλωστε άτομα που δεν έχουν τις Ηθικές Αξίες του JUDO έχουν απομακρυνθεί και δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής τους .

 Η Προσβολή μνήμης του Δασκάλου Παπαηλιόπουλου για να πάρουν το πρώτο dan που είχαν από το 2012 , φωτογραφίσθηκαν, δε με τον παραπεφθέντα, από τον Εισαγγελέα Πειραιά στο Τριμελές Κακουργιοδικείο Πειραιά  για να το ξαναπάρουν το 2019 είναι ο Ορισμός της Ανηθικότητας . Ήταν ενημερωμένοι για το τί θα ακολουθούσε ας πρόσεχαν.

Η Δικαίωση με βάση τις πρόσφατες Δημόσιες Αποκαλύψεις κατά την προεκλογική Περίοδο  της μέχρι τώρα στάσης μας έχει Ηθικά Δικαιωθεί 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου