Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Η ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ JIGORO KANO Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

 Θεσσαλονίκη 28-3-2021

Διαβάζοντας την Ανακοίνωση της Διοίκησης για τις καταγγελίες της Μπουκουβάλα καταλαβαίνουμε ότι :

Όποιος αμφισβητεί τις Δυνάμεις Οικογενειακής  Κατοχής θα (συλλαμβάνετε) και θα καταθέτει στην διορισμένη Δικαστική  Επιτροπή . Αυτή θα τελεί ανακριτικό έργο γιατί οι Δυνάμεις Οικογενειακής Κατοχής δεν σηκώνουν ούτε καταγγελίες ούτε αμφισβητήσεις.

Γιατί αυτοί βαδίζουν στον Δρόμο της Ευγενείας όπως στο παρακάτω βίντεο:

17-7-2018
Στην κάμερα του Καναλιού 6 μιλά για πρώτη φορά ο Μανώλης Φανουράκης μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο λόγω της επίθεσης που δέχθηκε από τον γιο του αντιδημάρχου Θωμά Ηλιάδη σημειώνοντας πως το περιστατικό εγείρει τα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών ενώ προσθέτει πως οι απειλές προς το πρόσωπό του συνεχίζονται. Μια επίθεση με πολιτικά χαρακτηριστικά η οποία καταδικάστηκε από το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων και των κομμάτων.
Αφέθηκε ελεύθερος ο 33χρονος και θα δικαστεί κατόπιν έγκλησης με την τακτική διαδικασία-Καταδικάζουν τη βία ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- Καταδικάζει και ο δήμαρχος, αλλά στηρίζει τον Θ. Ηλιάδη

Το πολιτικό ερώτημα:

Γιατί στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έτρωγαν ξύλο  το 2018 από τις Δυνάμεις Οικογενειακής Κατοχής  στην Ομοσπονδία του Τζούντο και η Αθλητική Ηγεσία του παρείχε την πολιτική ομπρέλα σε αυτές τις Δυνάμεις ;

Την ίδια χρονιά : 

Εδώ βλέπουμε την απόφαση του Δικαστικού της Ομοσπονδίας :

Αντιδήμαρχος Ξάνθης Θωμάς Ηλιάδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διεκδίκηση και επιτυχίας φιλοξενίας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νέων Ανδρών- Γυναικών στην πόλη της Ξάνθης.

Υποψήφιοι Προπονητές της χρονιάς: Θωμάς και Βλαδίμηρος Ηλιάδης μετά το ξύλο σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επί Διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ .

Άλλη μιά μεγάλη επιτυχία αυτό που βαδίζει στο Δρόμο της Ευγενείας είναι το Παρακάτω:


Αύριο είναι μια ήμερα κρίσης: ή με τις Δυνάμεις Οικογενειακής Κατοχής ή με το JUDO

 


 Για την Ηγεσία των Δυνάμεων Οικογενειακής Κατοχής 10 από τα μέλη της θα βαδίσουν τον Δρόμο αυτό που χάραξε :





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου