Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Η ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ

 Θεσσαλονίκη 31-3-2021

Η Μαχητική Αντιπολίτευση όπως διακηρύξαμε Αρχίζει από την Πρώτη ημέρα .

Θα στοχεύουμε στην Αλλαγή, τσακίζοντας, τις λογικές του Συνδρόμου της Στοκχόλμης και της Ελπίδας του Σκύλου.

Από τις Δηλώσεις του νέου Προέδρου της Ομοσπονδίας :

Εκτός των άλλων, το ελληνικό τζούντο, μέσα από αντιπαραθέσεις και υγειονομική κρίση, κατάφερε ήδη να έχει προκρίνει δύο αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, υπό την καθοδήγηση του εθνικού προπονητή Νίκου Ηλιάδη. Εύχομαι από καρδιάς, να μεγαλώσει σύντομα η ομάδα για τους Αγώνες της ιαπωνικής πρωτεύουσας, αφού έχουμε όλα τα φόντα για να διεκδικήσουμε περισσότερες θέσεις στον εναπομείναντα χρόνο.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο Ολυμπιακό Τουρνουά του Τόκυο γιατί οι επιτυχίες των Αθλητών είναι επιτυχία του Τζούντο.




Σύνθημα και της παρούσας διοίκησης είναι πρώτα ο αθλητής. Ανάπτυξη σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, με έμφαση τη βάση ώστε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να έχουμε και τα επόμενα χρόνια μια σταθερή πορεία στο διεθνές προσκήνιο. Είναι στις δυνατότητές μας.

Προτάσεις δικές μου: Αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις Συλλόγων και Αθλητών .

Μείωση του κόστους συμμετοχής στο Πανελλήνια Πρωταθλημάτων από 30 ευρώ σε 10 ευρώ. Κατάργηση του κεφαλικού φόρου 5 ευρώ προς την Ε.Ο Τζούντο  σε ημερίδες των Συλλόγων. Μείωση του κόστους συμμετοχής σε ημερίδες ανά Αθλητή  των Συλλόγων σε 5 ευρώ.

Προσωπικός μου στόχος η κατάργηση της Συνδρομής Συμμετοχής των Αθλητών. Αλλά αυτό είναι πεδίο συνολικής Ιδεολογικής Αντιπαράθεσης γιατί ο Αθλητισμός Είναι Κοινωνικό Δικαίωμα .

Από τις Δηλώσεις του νέου Προέδρου της Ομοσπονδίας :

Η ενότητα του χώρου και η ανάπτυξη του αθλήματος είναι πάνω από όποιες διαφωνίες υπάρχουν. Ας δώσουμε την ευκαιρία στο τζούντο να απογειωθεί και να γίνει το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα. Μπορεί και το αξίζει.

Προτάσεις δικές μου :

Οι Εκλεγμένοι Σύμβουλοι για τους οποίους υπάρχει η Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή στο Τριμελές Κακουργιοδικείου Πειραιά να υποβάλουν την παραίτηση τους . Ας μη περιμένουν την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για την Εισαγωγή της υπόθεσης στην Έδρα και το Ακροατήριο . Η συμμετοχή τους  στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας δεν τους παρέχει Βουλευτική Ασυλία. Με υποψήφιους  υπόδικους δεν μπορεί ούτε Ανάπτυξη του Αθλήματος να υπάρξει ούτε το Άθλημα να Απογειωθεί Η παραίτηση τους δεν σημαίνει  αυτόματα αποδοχή της κακουργηματικής πράξης γιατί υπάρχει το τεκμήριο της Αθωότητας .



 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου